Aan de andere kant

4-104
van de schutting
Jeugdvoorstelling
Binnenkort in de theaters

Aan de andere kant is een beeldende voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar die net iets verder durft te kijken dan hun neus lang is.

Ik zie, ik zie, wat ik denk te zien en het is...........

Midden in de polder tussen de dorpjes hier en ginder staan twee huisjes achter elkaar. De tuinen worden gescheiden door een meters hoge schutting. In de Schutting zit een gaatje waardoor de familie Kwistut stiekem gluurt naar flarden uit het leven van de familie Siejuwel. En viceversa spiedt de familie Siejuwel terug naar hoe de familie Kwistut een kuil graaft, de was op hangt en af toen in hun blootje voorbij komt. 

Praten doen ze niet met elkaar, want ze denken wel zeker te weten hoe gevaarlijk, gek en vreemd de buren zijn. Ze hebben het toch zelf gezien! Maar is dat wat je denkt te zien, wel echt de hele waarheid?

Tijd om het eens van de andere kant te bekijken…

Aan de andere kant  is een cross-over voorstelling die het klassieke poppenspel en de analoge wereld van lijm, schaar, papier combineert met schaduwspel, live video en theater. Een visuele wereld, vol knotsgekke en over-de- top vooroordelen die eens van een andere kant bekeken mogen worden.

 

Credits

Concept
Tg. Winterberg
Regie
Job Raaijmakers
Spel & tekst
Mark Haayema
Spel, vormgeving en poppen
Marlyn Coetsier
Decor & kostuum
Marlies Schot
Techniek & spel
Joram van Vliet
Beeld flyer
Balder Westein

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door

FPK Logo
Aan de Andere kant